De content specialisten van Byline
526
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-526,qode-core-1.2.1,suprema-ver-2.2,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-sticky-header-on-scroll-down-up,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Team

Byline is een bureau voor knappe content. We zijn creatief én analytisch, en houden van een no-nonsense aanpak.

Team

Byline is een bureau voor knappe content. We zijn creatief én analytisch, en houden van een no-nonsense aanpak.

Samenspel disciplines

We werken in wisselende teamsamenstellingen met interne en externe medewerkers, partners en professionals bij opdrachtgevers.

We kunnen putten uit een zeer breed netwerk van specialisten op het gebied van tekst, beeld, design, video, webdevelopment en marketing.

Alleen goed samenspel tussen redactionele, visuele, technische en commerciële disciplines leidt uiteindelijk tot succes.

Het Byline team

Het kern-team van Byline bestaat uit:

Samenspel disciplines

We werken in wisselende teamsamenstellingen met interne en externe medewerkers, partners en professionals bij opdrachtgevers. We kunnen putten uit een zeer breed netwerk van specialisten op het gebied van tekst, beeld, design, video, webdevelopment en marketing. Alleen goed samenspel tussen redactionele, visuele, technische en commerciële disciplines leidt uiteindelijk tot succes.

Het Byline team

Het kern-team van Byline bestaat uit:

Anton van Elburg

Anton van Elburg

Content director

“Ik schep plezier in het bedenken en managen van grote on- en offline contentproducties. Toenemende concurrentie om de aandacht van de lezer cq kijker maakt het steeds complexer om succes te boeken. In alle projecten streef ik daarom naar innige samenwerking tussen redactie, marketing, sales en techniek. Deze disciplines zijn niet meer los van elkaar te zien.”

Anton van Elburg

Jesse Passchier

Junior editor

“Als junior redacteur met een achtergrond in geschiedenis en Amerikanistiek doorgrond ik een onderwerp eerst kritisch vanuit verschillende invalshoeken. Op deze manier maak ik tekstproducties die aansluiten bij de wensen van de klant en de doelgroep van het medium waar het geplaatst wordt. Door de variatie in mogelijke contentproducties leer ik iedere dag weer iets nieuws.”  (certificaat Advanced Google Analytics)

Byline-associates

Jan Meijroos

Managing editor

“Content. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Geschreven, gedrukt, online, offline, in beeld, tekst, video of geluid. Ze zijn me allen even lief. Of het nu om het zelf produceren gaat, het aansturen van freelancers of het managen van grote projecten, ‘het verhaal’ heeft altijd de hoofdrol en ik zal er alles aan doen dat zo goed mogelijk over te brengen.”

Jolie Jacobs

Senior editor & format developer

“Ik herinner me het geluid van mijn vaders typemachine dat net zo lang door de woonkamer ratelde totdat zijn boek af was. Ik hield van de geur van inkt en het font van de letters. Geen wonder dat verhalen vertellen mijn core business is geworden. Eerst via het produceren van tv-programma’s, toen als radiomaker en nu als interviewer en schrijver.”

Casper Brands

Senior webdeveloper

“Ik werk graag aan de interactieve ontsluiting van grote contentprojecten. Met behulp van Javascript, PHP, Jquery en Bootstrap bouwen we veel mooie websites, dashboards en andere tools.”

Siebe Schootstra

Senior editor & content strateeg

“Wat mensen beweegt en hoe ze het verschil maken, dat interesseert mij. Niet het ‘wat’ of het ‘hoe’, maar het ‘waarom’. Het zoeken naar de kernboodschap begon voor mij in het reclamevak en is nu in contentmarketing nog steeds mijn grootste drijfveer. Goede verhalen vertellen zichzelf.”

Beeld op deze site is gemaakt door: Marjolein Vinkenoog, Frank Groeliken