Tweede editie van serie datamagazines voor Cobouw over zorgvastgoedTweede editie van serie datamagazines voor Cobouw over zorgvastgoed
2781
post-template-default,single,single-post,postid-2781,single-format-gallery,qode-core-1.2.1,suprema-ver-2.2,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-grid-1300,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-sticky-header-on-scroll-down-up,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,mob-menu-slideout,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Browsen in catalogus van circulaire bouwproducten

Browsen in catalogus van circulaire bouwproducten

Circulair bouwen is nieuw, hot en kansrijk. Veel moet nog ontdekt, bedacht en uitgeprobeerd worden. Toch zijn er al aardig wat producten en concepten op de markt. In de nieuwe online circulaire bouwcatalogus zijn ze verzameld.

De catalogus hebben we in samenwerking met W/E Adviseurs ontwikkeld, in opdracht van RVO namens het Transitieteam Circulaire Bouweconomie. In de catalogus vind je een selectie van inspirerende circulaire voorbeelden in de woning- en utiliteitsbouw en de grond-, weg-, en waterbouw.

De producten zijn georganiseerd naar productgroepen (bijvoorbeeld vloeren of infrastructuur), die weer zijn ondergebracht in categorie├źn. Users kunnen zelf producten aandragen voor opname in de catalogus.

Voor de liefhebbers: de backend hebben we opgezet in Airtable, een gebruiksvriendelijke database. Met een eigen plugin exporteren we de items naar WordPress.