Nieuwe reeks podcasts voor de RINO Groep Nieuwe reeks podcasts voor de RINO Groep
2656
post-template-default,single,single-post,postid-2656,single-format-gallery,qode-core-1.2.1,suprema-ver-2.2,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-grid-1300,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-sticky-header-on-scroll-down-up,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,mob-menu-slideout,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Nieuwe reeks podcasts voor de RINO Groep

Nieuwe reeks podcasts voor de RINO Groep

Vanwege het succes van de eerste vijf afleveringen verlengt de RINO Groep haar reeks podcasts over psychologie en de mens achter de wetenschapper.

De RINO Groep biedt vervolgopleidingen en nascholing aan psychologen. Eerder dit jaar lanceerde het opleidingsinstituut met succes een vijfdelige serie podcasts om ggz-professionals te enthousiasmeren voor het doen van wetenschappelijk onderzoek.

De interviews met gerenommeerde vakgenoten lieten zien dat wetenschap meer is dan SPSS en soms ook heel grappig, spannend en verbindend kan zijn. De podcast-serie wist een groeiende schare luisteraars van binnen en buiten het vakgebied aan zich te binden.

Beluister alle afleveringen via iTunesGoogle PodcastsSpotify of Soundcloud:

Hoogleraar neuropsychologie Jelle Jolles bij de opname van de podcast voor RINO groep
Hoogleraar neuropsychologie Jelle Jolles bij de opname van de podcast voor RINO groep

De reeks wordt hervat met Jelle Jolles, hoogleraar neuropsychologie, die met presentatoren Jan Meijroos en Jolie Jacobs praat over de ontwikkeling van het adolescentenbrein. Hij vertelt onder andere over de impact van de coronacrisis op de ontwikkeling van de hersenen bij tieners en jong volwassenen. Maar ook over de noodzaak van blauwtjes lopen, risico nemen en de coachende rol van ouders bij de opvoeding.

Byline produceert deze podcasts voor RINO Groep. Lees meer over onze podcast-diensten…